بلوک سبک هبلکس (اتوکلاو شده)

اطلس سازه
27 اسفند, 1401
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

بلوک هبلکس یکی از مصالح جدید در ساختمان سازی است که این بلوک سبک توانسته توجه بسیاری از معماران  را به خود معطوف نماید.

بلوک هبلکس یک نوع بتن هوادار اتوکلاو شده می باشد این بلوک از ترکیب ماسه سیلیسی، سیمان، آهک و پودر آلومینیوم و همچنین آب در دمای 200 درجه سانتی گراد و فشار 12 اتمسفر به دست می آید. بلوک هبلکس به دلیل مزایای زیادی که دارد توانسته محبوبیت زیادی در بین ساختمان سازان به وجود آورد.

دریک محصول بهترین ها رو کنارهم چیده ایم

شود.

  • قابلیت سوراخ کاری میخ زنی و برشکاری

قابلیت سوراخ کاری و برشکاری یکی از برترین ویژگی ها در بلوک AAC هبلکس است. و این امکان را به ساختمان سازان می دهد که بتوانند از بلوک هبلکس در اندازه و ابعاد مختلف استفاده کنند.

  • حمل و نقل آسان

وزن کم و نوع بسته بندی بلوک‌های هبلکس، باعث شده روند حمل و نقل این مصالح ساختمان سازی به آسانی صورت پذیرد

 مصرف انرژی کاهش یابد.

  • سبک بودن بلوک هبلکس

بلوک هبلکس به دلیل وزن کم که به ازای هر متر مکعب حدود 550 تا 600 کیلوگرم می باشد باعث سهولت در حمل و نقل این مصالح ساختمانی شده است.

  • عایق حرارتی

مقاومت بلوک سبک هبلکس به دلیل ترکیبات و همچنین نحوه پخت و متخلخل سازی آن در مقابل دما و حرارت، به شدت بالا می باشد و همین امر باعث شده

  •  عایق صوتی

یکی از ویژگی های بسیار مهم که توجه بسیاری از ساختمان سازان را به خود جلب نموده عایق صوت بودن می باشد که از سر و صدا به درون آپارتمان ها جلوگیری نماید.

  • مقاوم در برابر زلزله

مقاومت بلوک هبلکس در برابر زلزله، به دلیل نوع متریال و بافت و وزن پایین آن، بسیار بالا می باشد و استفاده از این بلوک ها در ساختمان سازی بسیار مناسب می باشد.

  • سرعت عمل بالا در اجرا

نصب و اجرای بلوک هبلکس  به وسیله چسب مخصوص و با سرعت بالایی انجام می .

چسب هبلکس

بسیار با کیفیت، دارای پلیمری قوی جهت چسبندگی زیاد عایق صوتی و حرارتی، همگن با بلوک هبلکس

مزایای چسب هبلکس

عایق رطوبتی، صوتی و حرارتی

یکی از مهمترین مزایای چسب هبلکس چیست و چه تاثیری در ساختمان سازی دارد؟ چسب هبلکس عایق رطوبتی است و پس از خشک شدن اجازه نفوذ آب را بین بلوک ها نمیدهد. همچنین این چسب ها عایق صوتی هستند که در مقایسه با ملات مزیت بزرگی محسوب میشود. چسب هبلکس غیر قابل اشتعال است و در برابر آتش میتواند تا حدود ۴ تا ۵ ساعت مقاومت کند. تمام این خصوصیات باعث کاهش اتلاف انرژی تا حدود ۳۰ درصد در ساختمان میشوند. بنابراین چسب هبلکس گزینه مناسبی برای دیوارچینی و اجرای کف محسوب میگردد.

دوستدار محیط زیست

مضرات چسب هبلکس چیست و آیا برای محیط زیست ضرر دارد؟ چسب هبلکس دوستدار محیط زیست است و مواد به کار رفته در این چسب برای محیط زیست مضر نیستند. همچنین چسب هبلکس ضایعات ساختمانی تولید نمیکند و یکی دیگر از دلایل محبوبیت و استفاده پیمانکاران این مزیت از چسب هبلکس است.

کاهش بار مرده ساختمان

چسب بلوک هبلکس سبک است و تاثیر بسزایی در کاهش بار مرده ساختمان دارد. مقاومت ساختمان در برابر تنش های وارده و نیروهای طبیعی با وزن ساختمان در ارتباط است. هر چه بار مرده ساختمان کاهش یابد، مقاومت بیشتر خواهد بود.

جلوگیری از بروز ترک های ناشی از نیروهای کششی

چسبندگی بالا و مقاومت کششی چسب هبلکس از بروز ترک های ناشی از نیروهای کششی جلوگیری میکند. این چسب در برابر نیروهای وارد در محل اتصال در حین اجرا و پس از آن به خوبی مقاومت میکند.

عدم نیاز به عمل آوری

چسب هبلکس دارای پلیمرهای قوی نگهدارنده آب است و پس از اجرا نیازی به عمل آوری ندارد. شاید این سوال پیش بیاید که مزیت عدم نیاز به عمل آوری چسب هبلکس چیست. علاوه بر مصرف آب کمتر در آماده سازی چسب هبلکس، عدم نیاز به عمل آوری پس از اجرا نیز باعث صرفه جویی در مصرف آب میشود. بنابراین هزینه های اجرای کار کاهش پیدا میکند.

مقاومت و دوام بالا

مقاومت چسب هبلکس بالا است و طول عمر سازه را افزایش میدهد. علاوه بر آن هزینه های نگهداری ساختمان به دلیل دوام چسب هبلکس کم میشود. میتوان گفت این امر باعث کاهش نگرانی ساکنین از خرابی دیوار و ترک خوردن در طولانی مدت میگردد.

 
 

دستورالعمل قدم به قدم استفاده از چسب بلوک هبلکس

  1. یک چهارم از کیسه چسب سبک هبلکس   را درون ظرفی که می خواهید ملات را در آن درست کنید، بریزید.
  2. به مقدار کافی آب به ظرف حاوی چسب بلوک هبلکس اضافه کنید (به ازای هر بیست و پنج کیلوگرم از چسب هبلکس، میزان هفت لیتر آب لازم است).
  3. چسب هبلکس و آب را به خوبی مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
  4. پنج دقیق به خمیر تهیه شده فرصت بدهید تا به خوبی قوام پیدا کند.
  5. پس از پنج دقیق مخلوط را دوباره هم بزنید تا خمیر مورد نظر به طور کامل میکس شود (در این مرحله می توانید در صورت خشک یا سفت بودن مخلوط، مقداری آب به آن اضافه کنید).
  6. پس از چیدن اولین ردیف بلوک هبلکس، به میزان دو تا سه سانتی متر ملات هبلکس را با استفاده از ماله دندانه دار روی سطح کار بکشید.
  7. ماله کشیدن را تا زمانیکه سطح مورد نظرتان به طور کامل یکدست و مسطح شود، ادامه بدهید.
  8. تمام درزهای بین بلوک ها و یا کاشی ها را با چسب بلوک هبلکس پر کنید.
  9. ملات اضافی ریخته شده را با ماله جمع کرده و مورد استفاده مجدد قرار دهید.
  10. پس از اتمام دیوارچینی و کشیدن ملات بلوک سبک هبلکس بر کل سطح کار، دیوار مورد نظر را به صورت کامل خیس کنید (این کار باعث چسبیده شدن هر چه بیشتر بلوک ها به هم و تنیده شدن ملات هبلکس به بلوک ها می شود)
  11. هیچ نقطه ای از دیوار ساخته شده با بلوک و چسب هبلکس را خشک باقی نگذارید (چرا که هر قسمتی از دیوار که به طور کامل خیس نشده باشد، از استحکام کافی برخوردار نیست).
  12. در صورت اتمام کار و باقی ماندن چسب بلوک هبلکس خشک، آن را در جای خشک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگه دارید.
  13. ملات آماده شده مازاد را، در صورتیکه دو ساعت از مخلوط شدننش با آب گذشته، با روش اصولی دور بریزید.
 

کاربرد چسب هبلکس چیست

  • دیوارچینی و تیغه چینی بلوک های سبک AAC، CLC ،NAAC ، بلوک بتن فومی، گازی، بلوک سیمانی سبک و سنگین
  • اجرای کف و سقف با بلوک های سبک
  • اجرای پلاستر روی دیوار جهت صاف کردن به جای پلاستر گچی
  • پر کردن شکستگی های بلوک و ترک
  • برای نصب کاشی و سرامیک با مشورت تولیدکننده
  • تمیزی اجرا با چسب

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.